Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bemutatkozás

 A Jászladányi óvodáskorú gyermekek intézményes keretek között történő nevelését 2 feladatellátási helyen, a Tündérkert és a Szivárvány óvodában 10 csoportban valósítjuk meg. Kiinduló pontunknak tekintjük, hogy minden gyermek a saját képességeinek figyelembe vételével nevelhető, fejleszthető.

Pedagógiai Programunk
Nagy Jenőné: "Óvodai Nevelés a Művészetek Eszközeivel" alternatív program adaptációja, amelyet helyi sajátosságaink figyelembe vételével készítettünk el.

Hitvallásunk:
"Tisztellek Téged, fontos vagy nekem, csakis Rád figyelek, és segítek Neked, ha szükséged van a segítségemre."
A gyermekek személyre szabott fejlesztésével, a hagyományostól eltérő módszerek, speciális ismeretek alkalmazásával segítjük elő a gyermekek egyéni képességeihez mért fejlődést, hisszük, hogy minden gyermek valamiben jó. A gyermeki kompetenciák megerősítésében, a változatos tevékenységekben való fejlesztést, a cselekedve, tapasztalás útján történő tanulást, ismeretszerzést tartjuk elsődlegesnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek és a művészetek közötti érzelmi kötődés kialakítására, a jászsági és a kisebbségi kulturális hagyományok megismerésére, a lokálpatrióta szemlélet megalapozására.

Meggyőződésünk, hogy az örök értékek: a jó, a szép és az igaz megőrzésére, közvetítésére vagyunk hivatottak, amelyet magatartásunkkal, kommunikációnkkal igyekszünk átadni az óvodába járó gyermekeknek. Kiemelt feladatként kezeljük a hátrányok csökkentését esélyt adva a felzárkóztatásra, és a gyermekek egyéni értékeire alapozva elősegítjük a tehetségígéretek kibontakoztatását. Folyamatosan törekszünk partneri kapcsolataink ápolására, bővítésére.

Kapcsolat

Jászladányi Óvoda és Bölcsőde
5055 Jászladány, Petőfi Sándor utca 11 - 13.

Óvodavezető: Lajosné Kiss Klára

Telefon:
Székhely intézmény: +36 57 453-694
Telephely: +36 57 453-697

E-mail:
ovoda.jaszladany@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
6.00 - 18.00

 "A Gyermekek Mosolyáért" közalapítvány

Bankszámlaszám:
11745138-20015501-00000000
Adószám: 18830008-1-16

Intézményi védőnő:

Intézményi orvos:

Városi gyermek ügyelet: 


Ügyeletes gyógyszertár: 


Családvédelmi szolgálat: